2007. június 18., hétfő

London - Would you like to have a tee avec moi?

Nagy örömömre szolgál bemutatni londoni túravezetőmet, az Erzsébet királynőt védelmező őrség oszlopos tagját, a rokonszenves, angolszász legényt: Reginald-ot.

Reginald egyedülálló és –élő, aprócska, Hyde Parkra néző apartmanját gondosan karbantartó, ambiciózus strázsa. Mi több, szerencsésen örökölte brit-pakisztáni nagyapja bőr- és szemszínét illetve bolgár anyja arcszőrzetét. Zord külsejének köszönhetően -Reginald legnagyobb örömére- hamar felfigyelt rá az ánglius fegyveres erő. 3 éves korában bentlakásos, katonai iskolába készült, és 7 évesen már a királyi családot szolgálta. Akkor még karikát viselt az orrában, és vacsora közben táncával szórakoztatta az arisztokratákat. De mindez a múlt. Ma már szilárdan áll, és minden nap 11:30kor délcegen masírozik fel s alá a Buckingham palota előtt.


Nagy álma, hogy egyszer „Beefeater” lehessen, és szabadideje nagy részét a Tower-nél tölti.





Gyakorolja a pózokat, és készül a 2021es Beefeater válogatásra.
(Eredeti cím: Who is going to be the Queen's next top beefeater)






Gonosz mamarazzi módjára sikerült egy gyenge pillanatában lencsevégre kapnom Reginaldot, amikor a turistákban gyönyörködik, és pihenteti megfáradt mancsait. A testtartásából valamint pupillái nagyságából ítélve akár még drogproblémái is lehetnek...



Ha szeretnétek Reginald (magán)életéről többet megtudni, kommentáljátok szorgalmasan a blogomat ;)

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Mi Reginald kedvenc étele? Milyen csajokat szeret? Sajnos Reginald magánélete homályban maradt számomra! Részleteket (szaftosakat is!)

Névtelen írta...

Hol van most Reginald?